Το συγκρότημα Nikolatos Apartments βρίσκεται στην παραλία Λόγγου-Σελιανίτικων και αποτελείται από οχτώ μονόχωρα studios 25 τ.μ εκ των οποίων τέσσερα είναι σε ισόγειο και τέσσερα σε όροφο. Όλα τα διαμερίσματα έχουν άμεση θέα και πρόσβαση στην θάλασσα σε απόσταση μόλις 10 μέτρων.

Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει απο 2 έως 4 άτομα (2 ενήλικες και 1-2 παιδιά) κάνοντας ιδανική την διαμονή τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν επαρκή οικιακό εξοπλισμό, ξεχωριστό μπάνιο με ντουζιέρα, air-condition, TV,  και δωρεάν wifi.

Στις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις τιμές μας είναι ο καθαρισμός των δωματιών, η αλλαγή σεντονιών και πετσετών που διατίθενται απο εμάς καθώς και η χρήση κοινόχρηστου πλυντηρίου για πολυήμερες διακοπές. Εντός του συγκροτήματος υπάρχει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ με χώρο στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα.

Υπηρεσίες

Καθημερινή καθαριότητα

Όλα τα διαμερίσματα μας τα καθαρίζουμε καθημερινά για πιο ξέγνοιαστες διακοπές!!!

Κλιματισμός

Όλα τα διαμερίσματα μας περιλαμβάνουν κλιματισμό για να γίνουν οι διακοπές σας ακόμα πιο άνετες!!!

Τηλεόραση

Όλα τα διαμερίσματα μας περιλαμβάνουν τηλεόραση, για να μη χάσετε καμία από τις συνήθειές σας κατά την περίοδο των διακοπών!!!

Ασύρματο Internet

Δε θα μείνετε ούτε στιγμή χωρίς internet γιατί προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστο και ταχύτατο WiFi σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος!!!

Πλυντήριο

Υπηρεσία πλυντηρίου για άνετες, πολυήμερες διακοπές!!!

Επαρκής εξοπλισμός

Όλα τα διαμερίσματα μας περιλαμβάνουν επαρκή οικιακό εξοπλισμό για να μη χρειαστείτε τίποτα επιπλέον!!!

Μεταφορά

Υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το Αεροδρόμιο και Σταθμούς λεωφορείων (κατόπιν ζήτησης).

Χώρος στάθμευσης

Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σας στον περιφραγμένο χώρο εντός του καταλύματος που είναι αποκλειστικά για εσάς!!!

Photo gallery